Συνεχίζει προετοιμασία χωρίς τρεις διεθνείς Γεωργιανούς η Διναμό Τιφλίδας

Χωρίς τρεις διεθνείς Γεωργιανούς συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με τον Άρη στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Διναμό Τιφλίδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα έχει μαζί του στα προσεχή παιχνίδια με το Ισραήλ (13/09) και την Ελλάδα (16/09) στα πρώτα παιχνίδια της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Στη δωδεκάδα βρίσκονται και οι τρεις διεθνείς της Διναμό: Μιχαήλ Τσότσοουα, Μεράμπ Μποκολισβίλι, Μιχαήλ Μπερισβίλι, οι οποίοι άφησαν προς το παρόν την προετοιμασία της Διναμό για να ενταχθούν σε αυτή της εθνικής τους ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Γεωργίας συνεχίζουν με ελλείψεις την προετοιμασία τους, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες θα επιστρέψουν στην Τιφλίδα στις 17 του μήνα, τρεις μόλις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της εθνική Γεωργίας: Μιχαήλ Τσότσοουα, Μεράμπ Μποκολισβίλι, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Γκιόργκε Τσιντσάντζε, Ράτι Αντρονικασβίλι, Ντούντα Σανάτζε, Ματ Τζάνινγκ,  Λέβαν Πασάτσια, Τόρνικε Σενγκέλια, Ίλια Λονταρίτζε, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκόγκα Μπιτάτζε.

To Top