ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνεχίζει στα δύσκολα! Ο Άρης μπροστά σε κρίσιμες και απαιτητικές αναμετρήσεις

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας για τον Άρη, που κλήθηκε να δώσει έξι πολύ σημαντικούς αγώνες σε διάστημα μόλις 18 ημερών, συμπεριλαμβανομένου και του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ουλμ, το οποίο έγινε στις 31 Ιανουαρίου.

Εξίσου “καυτός” προβλέπεται και ο Μάρτιος, ο οποίος περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, σε ελληνικό πρωτάθλημα και EuroCup.

Με το… καλημέρα στον Μάρτιο, οι κιτρινόμαυροι δίνουν ένα παιχνίδι, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας απέναντι στον Προμηθέα, στο “κλειστό Δημήτρης Τόφαλος” της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Οι Πατρινοί είναι μαζί με τον Άρη και το Περιστέρι οι τρεις ομάδες που θα δώσουν την μάχη για τις δύο εναπομείνασες θέσεις στην πρώτη τετράδα, με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League.

Στα μέσα του επόμενου μήνα η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και το Περιστέρι, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μετά από 18 αγωνιστικές.

Στην Ευρώπη υπάρχει στις 6 Μαρτίου ο “τελικός” κόντρα στην Προμετέι, στη Ρίγα της Λετονίας, με “έπαθλο” μια θέση στα προημιτελικά του EuroCup. Αν οι κιτρινόμαυροι επικρατήσουν της ουκρανικής ομάδα, θα κληθούν να δώσουν μέσα στον επόμενο μήνα (12 ή 13 Μαρτίου) κι άλλον εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Μπουργκ, για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εφόσον ξεπεράσουν και το εμπόδιο της γαλλικής ομάδας, στα τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά, η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ:

Basket League

19η αγωνιστική (02/03, ενδεικτική ημερομηνία): Προμηθέας-Άρης

20η αγωνιστική (09/03, ενδεικτική ημερομηνία): Άρης-Μαρούσι

21η αγωνιστική (16/03, ενδεικτική ημερομηνία): Περιστέρι-Άρης

22η αγωνιστική (23/03, ενδεικτική ημερομηνία): Άρης-Λαύριο

EuroCup

Πλέι οφ (06/03): Προμετέι-Άρης

Προημιτελικά (12/03 ή 13/03) με Μπουργκ

Ημιτελικά (26/03-03/04)

To Top