ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Άρης και την επόμενη χρονιά

Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και την επόμενη χρονιά ο Άρης, μένοντας πιστός στις θέσεις που έχει εκφράσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης.

Οι κίτρινοι μπορεί αγωνιστικά να μην πέτυχαν τον αρχικό στόχο τους, την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ωστόσο σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένοι από το τι τους προσέφερε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν να “μετακομίσουν” στο Γιούροκαπ.

Ούτως ή άλλως ο Νίκος Λάσκαρης είναι εξαρχής σημαίνων πρόσωπο στην διοργάνωση, μέλος στην επιτροπή μάρκετινγκ και με αυτή την ιδιότητά του θα βρεθεί και στην Τενερίφη για να παρακολουθήσει το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να συμμετέχει στις συσκέψεις που θα γίνουν για τον σχεδιασμό της δεύτερης χρονιάς.

Ήδη ο Πατρίκ Κομνηνός, διευθυντής της διοργάνωσης, δήλωσε πως θα υπάρχουν αυξημένα έσοδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, άλλωστε θα μειωθούν και οι ομάδες από 40 σε 32, οπότε δεν υφίσταται λόγος αλλαγής για τον Άρη, που βγήκε κερδισμένος οικονομικά (120.000 ευρώ) από την παρουσία του στο πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν κατάφερνε τα προηγούμενα χρόνια στο Γιούροκαπ.

Εννοείται πως εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκας και ενοποιηθούν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ οι κίτρινοι θα πράξουν αναλόγως.

To Top