Συνεχίζει τις επαφές ο Χαριστέας, αποφασίζουν άμεσα και καταθέτουν επίσημη πρόταση!

Ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υποψήφιους προπονητές της λίστας που έχει ετοιμάσει προκειμένου να καταλήξει μαζί με τον Θοδωρή Καρυπίδη στον πλέον κατάλληλο για τον πάγκο του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το θέμα του προπονητή στον Άρη οδεύει προς την τελική του ευθεία. Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη σε συνεργασία με τον Θοδωρή Καρυπίδη αξιολογούν τις μέχρι στιγμής απαντήσεις που έχουν λάβει προκειμένου να καταλήξουν σε αυτόν που θα καταθέσουν επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Μέχρι στιγμής, έγιναν κυρίως διερευνητικές κρούσεις προκειμένου να είναι σίγουροι οι Χαριστέας-Καρυπίδης ποιον θα χρίσουν ως “εκλεκτό” τους και φυσικά ποιες είναι οι απαιτήσεις του καθενός, οικονομικές και μη.

Αφού συλλέξουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν, θα καταθέσουν επίσημη πρόταση, έχοντας παράλληλα εξετάσει και τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν προταθεί τις τελευταίες ώρες.

Η επιλογή τους περί εξωτερικού παραμένει σταθερή, καθώς οι επιλογές από την Ελλάδα κρίθηκαν όχι κατάλληλες για την δεδομένη χρονική περίοδο και την φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν στην ομάδα.

Το ζητούμενο είναι να έχουν καταλήξει άμεσα, να ξεκινήσουν οι τελικές επαφές, ώστε το αργότερο το Σαββατοκύριακο να υπάρχει συμφωνία και επίσημη ανακοίνωση.

To Top