ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας, μέχρι την Παρασκευή οι παλιοί κάτοχοι

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας του ποδοσφαιρικού Άρη για την νέα σεζόν, μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου οι παλιοί κάτοχοι έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν την θέση τους.

Όπως έχει ανακοινώσει ο σύλλογος:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι φίλαθλοι μας μπορούν να προχωρήσουν στην ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο από το παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/arisfc-ww/showProductList.html

Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα για την ολοκλήρωση της ανανέωσης από το Web:

1. Δημιουργία Λογαριασμού. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Application. Στο αριστερό μέρος της σελίδας πατάει το σύνδεσμο Εγγραφείτε εδώ.

2. Στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνει τα στοιχεία του (τα κίτρινα πεδία είναι υποχρεωτικά).

3. Στη σελίδα της ανανέωσης, ο φίλαθλος συμπληρώνει τα στοιχεία του και τα στοιχεία της θέσης του. Ο φίλαθλος θα πρέπει επίσης να συμπληρώσει τον αριθμό (μόνο) του ΤΜΗΜΑΤΟΣ, τη ΣΕΙΡΑΣ και της ΘΕΣΗΣ του. Όταν πρόκειται για σειρά με αριθμό 1-9 βάζουμε 01-09.

4. Με την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων το σύστημα αναγνωρίζει τον κάτοχο και πατώντας Συνέχεια δείχνει ακριβώς από κάτω τον διαθέσιμο αγώνα. Ο φίλαθλος μαρκάρει τον αγώνα και πατάει και πάλι Συνέχεια, ούτως ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του με πιστωτική–χρεωστική κάρτα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις των οδηγιών https://arisfc.com.gr/pdf/arisfc-season-tickets-20-21.pdf

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι λόγω των εργασιών στην ARIS FC Boutique, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αυτή την εβδομάδα θα γίνεται από το γραφείο του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας μέχρι την επόμενη Δευτέρα

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από την ΠΑΕ Άρης μέχρι την επόμενη Δευτέρα, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, δίνεται ακόμα μία εβδομάδα παράταση για όποιον θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Έτσι, όσοι θέλουν να είναι… μόνιμοι κάτοικοι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πρέπει να πάρουν το διαρκείας τους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

To Top