ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τα… μπαράζ, περιμένουν τον Καλαϊτζίδη

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αφού πήραν τις απαραίτητες ανάσες μετά το χθεσινό ρεπό, επιστρέφουν στις προπονήσεις, ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα μπαράζ ανόδου, για τα οποία παραμένει ακόμα άγνωστο το κατά πόσο θα διεξαχθούν.

Παράλληλα, με το σημερινό πρόγραμμα, αρκετοί “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να έχουν μία κατιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προκειμένου να γνωρίζουν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά ή απλά ο 58χρονος προπονητής τους έχει ανάγκη σε περίπτωση που διεξαχθούν τα μπαράζ και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα νέα αποκτήματα, όπως είναι αναμενόμενο να ισχύει.

Από τους 16 του περυσινού ρόστερ, με μία πρώτη εκτίμηση, σχεδόν οι μισοί βρισκόντουσαν αρχικά εκτός πλάνων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ωστόσο, παρότι το έχουν καταλάβει (γιατί όσο υπολογίζονται ενημερώθηκαν) δίνουν κανονικά το “παρών” στις προπονήσεις και δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν εάν τελικά χρειαστούν μπαράζ.

Εφόσον, γίνουν οι συναντήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, εάν ο 58χρονος τεχνικός τους ενημερώσει ότι υπολογίζονται μόνο για τα μπαράζ και όχι για την επόμενη σεζόν.

To Top