ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνεχίζεται η προετοιμασία, στροφή στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λουκόιλ

Μετά την χθεσινή ξεχωριστή ημέρα και το φιλικό, με το οποίο οι παίκτες του Άρη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την αγωνιστική απραξία του τελευταίου 20ημέρου, σήμερα συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Το ραντεβού των «κιτρινόμαυρων» στο Παλέ έχει οριστεί για σήμερα το απόγευμα, με τον Γιάννη Καστρίτη να περιμένει να δει την κατάσταση του Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος προφυλάχθηκε χθες και δεν αγωνίστηκε προληπτικά, λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Οι υπόλοιποι παίκτες, εξαιρουμένου του διεθνή με την Εθνική ομάδα Λευτέρη Μποχωρίδη, είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Πλέον, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στο φιλικό του Σαββάτου με την Λουκόιλ Λέφσκι, που θα διεξαχθεί στις Σέρρες. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ σε αντίθεση με το χθεσινό, καθώς με τον Ερμή Λαγκαδά υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας και ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία να «τρέξει» τους παίκτες του και να τσεκάρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Υπενθυμίζεται πως τελευταίος επίσημος αγώνας για τον Άρη ήταν εκείνος στις 2 Φεβρουαρίου στο Παλέ απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαρτίου στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

To Top