ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται η La Liga με ποδαρικό για την Μπαρτσελόνα

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της La Liga, με την Μπαρτσελόνα να ρίχνεται στη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πρώτος αγώνας θα είναι μπροστά στον κόσμο της με αντίπαλο την Ρεάλ Μπέτις του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και σίγουρα θέλει να κάνει μια ιδανική αρχή. Η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, με τον Σιμεόνε στον πάγκο και ένα πιο δυνατό ρόστερ από πέρσι θα υποδεχθεί τη νεοφώτιστη Ντιέγκο Αλαβές.

Η Σεβίλλη αρχίζει το πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ρομπέρτο την Εσπανιόλ το Σάββατο, ενώ η Βιγιαρεάλ θα παίξει εκτός έδρας με την αδύναμη Γρανάδα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, Αθλέτικο Μπιλμπάο, θα δοκιμαστεί στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία φέτος αναμένεται να παλέψει για τη σωτηρία. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με τη Βαλένθια να υποδέχεται την Λας Πάλμας, η οποία έκανε φοβερό β’ γύρο πέρσι και η Θέλτα, χωρίς πλέον το Νολίτο που έφυγε για τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λεγανές που φέτος ανέβηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 20/8

Μπαρτσελόνα-Μπέτις (19:15)
Γρανάδα-Βιγιαρεάλ(21:15)
Σεβίλλη- Εσπανιόλ(23:15)

Κυριακή, 21/8

Σπόρτινγκ Χιχόν-Αθλέτικ Μπιλμπάο(19:15)
Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης(21:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές(23:15)

Δευτέρα. 22/8

Θέλτα-Λεγανές(21:00)
Βαλένθια-Λας Πάλμας(23:00)

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

To Top