Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου

Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται καθημερινά, από τα γραφεία του Α.Σ.  Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατοχή της Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου, είτε διαρκείας, είτε αγώνα τόσο της ποδοσφαιρικής, όσο και της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου. Από φέτος, εκτός από την ΠΑΕ, η συνεργασία αφορά και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Η Κάρτα Φιλάθλου διατίθεται από τις 10:00 έως τις 18:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00. Μάλιστα, τις ίδιες ώρες από τη Δευτέρα 10/08 και για όσο διαρκέσει η ανακαίνιση της μπουτίκ, από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση και της Παιδικής Κάρτας Φιλάθλου, η οποία κοστίζει 5 ευρώ και χορηγείται σε παιδιά γεννηθέντα από την 01/01/2006 και μετά.

Απαραίτητη σημείωση, οι φίλοι του ΑΡΗ που προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου, πρέπει να γνωρίζουν και να δίνουν το ΑΜΚΑ τους, το οποίο είναι απαραίτητο πεδίο για την αγορά”.

To Top