ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται ο αγώνας ζωής του Δημήτρη Φίνου

Ο Δημήτρης Φίνος συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αυτή τη φορά χρειάζεται μόνο αιμοπετάλια, καθώς οι ανάγκες για αίμα έχουν υπερκαλυφθεί.

Από την πρώτη στιγμή που ο Δημήτρης βρέθηκε στο «Θεαγένειο» και είχαμε τη συγκινητική προσφορά του κόσμου στην έκκληση για αιμοδοσία της οικογένειά του,  λέγαμε πως άπαντες θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση για την επόμενη φορά που ο 29χρονος αθλητής θα χρειαστεί την στήριξή μας, μολονότι πάει πολύ καλά.

Η στιγμή αυτή ήρθε λοιπόν με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι ο Φίνος σύντομα θα βγει νικητής από τον μεγάλο και σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Ωστόσο, ενόψει της συνέχειας της μάχης του ο πρώην αθλητής του Άρη χρειάζεται πλέονΜΟΝΟ αιμοπετάλια.

Αυτά μπορούν να δοθούν μόνο από όσους έχουν ομάδα αίματος 0+ μόνο στο «Θεαγένειο» στο τμήμα αιμοδοσίας στον Α΄ όροφο του Νοσοκομείου

Την Κυριακή λοιπόν 19 Νοεμβρίου όσοι έχουν το συγκεκριμένο αίμα (0+) μπορούν να πάνε να δώσουν δείγμα από 09.00-15.00 για το Δημήτρη Φίνο, ώστε αν κριθούν κατόπιν των απαραίτητων εξετάσεων κατάλληλοι, να κληθούν ακολούθως να δώσουν αιμοπετάλια.

Πηγή: volleyplanet.gr

 

To Top