ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται το… ψάξιμο, προετοιμασία για κάθε ενδεχόμενο στον Άρη

Σε θέση να κάνουν μεταγραφές ακόμα και την επόμενη μέρα της άρσης του μεταγραφικού ban θέλουν να είναι στον Άρη…

Αυτή τη στιγμή, τα πλάνα για την επόμενη σεζόν είναι δύο. Το ένα περιλαμβάνει ανανεώσεις και μεταγραφές και το άλλο μόνο ανανεώσεις.

Όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, δεν έχει μείνει τίποτα στάσιμο. Ναι μεν άπαντες περιμένουν τα νεότερα για το θέμα της FIFA, όμως συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Καθημερινά, μετά το τέλος της προπόνησης, Άγγελος Χαριστέας, Μίχαελ Ένινγκ, Τόλης Τερζής και Γιώργος Κικερίδης εξετάζουν τις επιλογές ποδοσφαιριστών που είτε έχουν στα χέρια τους, είτε προτείνονται στην ομάδα.

Όλοι γνωρίζουν πως μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση και κάποιοι παίκτες που ήταν ψηλά στις λίστες να επιλέξουν άλλες ομάδες, όμως εξετάζονται και εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να μην υπάρχει θέμα.

Μέχρι στιγμής έχουν τσεκαριστεί ποδοσφαιριστές από 10 χώρες, που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και έχουν μπει σε συγκεκριμένες λίστες.

Μάλιστα, για πολλούς από αυτούς έχει ήδη εικόνα ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς του έχουν αναλυθεί κάποιες περιπτώσεις παικτών…

 

To Top