Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις κατά Μελισσανίδη: «Πάρτο αλλιώς γιατί η υπομονή μας τελείωσε!»

Οι αντιδράσεις από τους οπαδούς της ΑΕΚ κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη συνεχίζονται. Προχθές η Θύρα 21 εξέδωσε ανακοίνωση ρωτώντας τον ξεκάθαρα αν είναι ηγέτης ή εργολάβος και χθες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Original 21 είχε αναρτήσει πανό το οποίο ξεκαθάριζε ότι η υπομονή όλων έχει τελειώσει, ζητώντας να φύγουν όλοι από την ομάδα.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ήρθε οργισμένη ανακοίνωση από την παλιά… σχολή της Original που μεταξύ άλλων τονίζει πως “Μελισσανίδη παίζεις με τη φωτιά” υποστηρίζοντας να το… πάρει αλλιώς μιας και τους κάνει και ντρέπονται για το χάλι της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21 Old School και του Getto Νέα Φιλαδέλφεια Club:

«Μας κάνεις και ντρεπόμαστε μετά από κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Χάνουμε μελλοντικές γενιές ΑΕΚτζήδων εξαιτίας σου. Κολυμπάμε στην εσωστρέφεια με τις ενέργειές σου. Τα στελέχη που εσύ διαλέγεις είναι ντροπή και όνειδος για την μεγάλη ΑΕΚ που ονειρευόμαστε. Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Οι παίκτες της ΑΕΚ τα τελευταίες 4 χρόνια είναι κάτω του μετρίου και θα χάνουμε 2-0 από την Δεκελείας και όχι το αντίστροφο. Ξεκίνησε αλλιώς και στην πορεία κατέληξες ένας μέτριος διαχειριστής. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν πάρτο αλλιώς γιατί η υπομονή μας τελείωσε!

Πρόβατα δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Παίζεις με την ζωή μας και συνεπώς παίζεις με την φωτιά!

OLD SCHOOL και GETTO ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ CLUB».

To Top