ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται οι δοκιμές, όλα ανοιχτά για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στο “Καραϊσκάκης”

Ιδιαίτερη η χθεσινή προπόνηση του Άρη, καθώς από τη στιγμή που διεξήχθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με πολλά… μάτια επάνω της, δύσκολα να φανέρωνε τις σκέψεις του για την Κυριακή ο Σάββας Παντελίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η σημερινή, θα διεξαχθεί στο Νέο Ρύσιο και ο 53χρονος προπονητής του Άρη θα προχωρήσει στις τελευταίες του δοκιμές για να μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση.

Αν ο Νικολά Ντιγκινί ήταν διαθέσιμος για το ντέρμπι, ενδεχομένως να ήταν και ο παίκτης που θα έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης του Άρη, όμως τώρα δοκιμάζεται ο Χαμζά Γιουνές, εκτός κι αν θελήσει να δώσει περισσότερη ταχύτητα ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” και επιλέξει άλλον ποδοσφαιριστή, με τον μόνο που να γνωρίζει από το παρελθόν την θέση να είναι ο Ντάνιελ Λάρσον.

Από εκεί και πέρα, ένας εκ των Μάρτιν Τόνσο, Νίκο Μαρτίνες και Γιάννη Φετφατζίδη θα ξεκινήσει βασικός στη θέση του “10” εφόσον βέβαια, διατηρηθεί στη θέση του, στο άκρο της επίθεσης, ο Ντάνιελ Λάρσον και δεν χρειαστεί κάποιος να τον καλύψει εκεί. Ο Μάρτιν Τόνσο έχει ανεβάσει στροφές, όμως έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μένει να φανεί αν θα πάρει ή όχι το ρίσκο ο Παντελίδης με την χρησιμοποίησή του.

Ο Μανώλης Τζανακάκης επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του μετά την τιμωρία του και κατά πάσα πιθανότητα και στο αρχικό σχήμα.

Στο κέντρο της άμυνας, τρεις διεκδικούν μία θέση, καθώς το δίδυμο Βέλεθ-Ροζ δύσκολα να σπάσει, εκτός κι αν επιλεχθεί ο Δεληζήσης προκειμένου να δώσει περισσότερο ύψος, εφόσον ο Ολυμπιακούς αγωνιστεί με τον Χασάν στην επίθεση.

Τέλος, για τη μεσαία γραμμή, θέση στην αρχική ενδεκάδα θα βρει ο Μιτζέν Μπάσα, μόνο αν ο Άρης παίξει με τριάδα στα χαφ, κάτι που πάντα υπάρχει στο μυαλό του Παντελίδη, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει στην πράξη.

To Top