ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το καλοκαιρινό καμπ του Άρη

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το καλοκαιρινό καμπ των ακαδημιών του Άρη και το ενδιαφέρον παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες είναι αυξημένο.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου αναφέρει: “Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του καλοκαιρινού Camp του ARIS Elite Basketball Program.

Το Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη θα ανοίξει τις πύλες του η Δευτέρα 7 Ιουνίου και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και είναι πασιφανές ότι πολλά παιδιά θα δώσουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Άρη, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στην ομάδα που έβαλε το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων, από ένα άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Μήτσικα, Αντώνη Ασημακόπουλο και Φοίβο Γυμνόπουλο.

Το Camp της θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 9-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άρη.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας, δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Για εγγραφές:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

Όσα θέλετε να ξέρετε για το Camp του Άρη, ΕΔΩ “.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το καλοκαιρινό camp του Άρη

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για το καλοκαιρινό camp του Άρη που θα γίνει στην κατασκήνωση yuppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 25/06 έως 01/07/.

Συγκεκριμένα, το Aris basketball summer camp έχει τη σφραγίδα της ΚΑΕ Άρης, η οποία προσκαλεί και αγκαλιάζει όλα τα παιδιά ηλικίας 6-17 ετών που θέλουν να αξιοποιήσουν το καλοκαίρι τους συνδυάζοντας την αγάπη τους για το μπάσκετ με την διασκέδαση μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφεία Άρη τηλ 2310309192 Δευτ.-Παρ. 18:00-21:00. Υπεύθυνος διοργάνωσης Παπαδημητρίου Αχιλλέας 6977138164.

To Top