Συνεχίζονται οι εγγραφές στο πρώτο Aris Basketball Camp!

Συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές στο πρώτο Aris Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί από τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις Σκούρα στη Χαλκιδική!

Υπενθυμίζεται ότι το A.B.C., που απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 7-15 ετών, θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (29/6-4/7) και (4/7-9/7) και στόχο έχει τον συνδυασμό της ατομικής τους βελτίωσης κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου με τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310/309.192, 6977/645.751 και 6948/261.120, αλλά και να ενημερώνεστε εντός του γραφείου (κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης»).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, την οποία στη συνέχεια θ΄ αποστείλετε συμπληρωμένη στο [email protected].

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας για μια ή περισσότερες περιόδους!

Μια ιατρική βεβαίωση ή μια υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι ο αθλητής/τρια συμμετέχει με δική του ευθύνη είναι απαραίτητο να προσκομιστεί την 1η ημέρα του camp.

H προκαταβολή για την εγγραφή των αθλητών/τριών στο camp έχει οριστεί στα 100€ και η εξόφληση γίνεται την 1η ημέρα της περιόδου.

 

To Top