ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζονται οι επαφές για τις ανανεώσεις από τον Χαριστέα…

Προ ημερών η ΠΑΕ Άρης είχε αφήσει να εννοηθεί, πως μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άγγελος Χαριστέας “τρέχει” το τελευταίο διάστημα τις συγκεκριμένες υποθέσεις, παράλληλα και με τα άλλα ζητήματα της ομάδας, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Εκτός από τους Βέλεθ και Ματίγια στους οποίους έχουν κατατεθεί προτάσεις, ο αθλητικός διευθυντής του Άρη έχει ενημερώσει τους Κουέστα και Κόρχουτ με τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις.

Και δεν είναι οι μοναδικοί, που έχουν μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Εκτός της αμυντικής γραμμής του Άρη, την διατήρηση της οποίας θέλει για την επόμενη σεζόν ο Μίχαελ Ένινγκ, κάποιες πρώτες κουβέντες έγιναν και με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι.

Αυτό που περιμένουν οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” είναι να τελειώσει οριστικά το θέμα με την FIFA για να μπορέσουν δίχως εμπόδια και προβλήματα να συνεχίσουν τις επαφές τόσο για τις ανανεώσεις, όσο και για τα όσα πρέπει να προγραμματιστούν για την νέα χρονιά.

To Top