Συνεχίζονται οι επαφές για το 99, ορατό το ενδεχόμενο της αναβολής

Μετά την θετική παρουσία των ανθρώπων του Άρη και τη σειρά επαφών που είχαν με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να τους ενημερώσουν πλήρως για την επικείμενη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση.

Οι Χρήστος Γρόλλιος, Αργύρης Αργυριάδης και Αντώνης Ζαμπέτας, όπως είναι γνωστό εκπροσώπησαν την Τρίτη την ΠΑΕ στα πολύ κρίσιμα ραντεβού στην πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζουμε ότι:

1. Συνάντησαν καταρχήν τον Παναγιώτη Κοκκόρη, γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το άρθρο 99 σε σχέση με τις οφειλές που υπάρχουν προς το ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ πλέον).

2. Ακολούθως, το μεσημέρι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και τον ενημέρωσαν για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον σύλλογο σε σχέση πάντα με το άρθρο 99 και την επιβίωση της ΠΑΕ.

3. Εν συνεχεία ο Χρήστος Γρόλλιος ενημέρωσε για όλες τις συναντήσεις και φυσικά για την υπόθεση του άρθρου 99 τον Σίμο Κεδίκογλου, υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο.

4. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

Οι παράγοντες του Άρη θα συνεχίσουν και το επόμενο 48ωρο τις επαφές σε όλα τα επίπεδα για να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Από την άλλη, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε άλλο ρεπορτάζ είναι σοβαρό το ενδεχόμενο αναβολής της υπόθεσης που θα έχει οριστεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου λόγω της αποχής των δικηγόρων και των εισαγγελέων. Οι νομικοί εκτιμούν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη συζητηθεί τελικά και να πάρει αναβολή. Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσου την Παρασκευή…

To Top