Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Ιωνικού για το ματς με τον Άρη

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του γηπέδου του Ιωνικού, όπου τοποθετήθηκαν και τα πλεξιγκλάς.

Τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Ιωνικού, προκειμένου η έναρξη του νέου πρωταθλήματος να βρει έτοιμους τους Νικαιώτες, συνεχίζονται με την τοποθέτηση και των πλεξιγκλάς που μπήκαν σήμερα. Στη 2η αγωνιστική και πρώτη εντός έδρας για τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα παίζουν οι Νικαιώτες με τον Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Συνεχίζονται τα έργα και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, με την τοποθέτηση των πλεξιγκλάς.

Από εκεί και πέρα, εκτός των τακτικών απολυμάνσεων, η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το σπίτι μας, προετοιμάζεται ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια να φιλοξενήσει φέτος αγώνες του κορυφαίου επιπέδου της Super League και γι’ αυτό τον λόγο, η διοίκηση Τσιριγώτη καθημερινά δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις προκειμένου να προχωρούν οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, με την στήριξη πάντα της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο – Το σήμα του Άρη “στολίζει” τα δημοσιογραφικά στην Θύρα 9 (photo)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της Ευρωπαϊκής πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, με στόχο, όλα να είναι έτοιμα το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Κόσμος εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια….

Ανάμεσα πάντως στις… πινελιές που έγιναν, μια αφορά στο σήμα του Άρη, το οποίο “στολίζει” τα δημοσιογραφικά στην Θύρα 9.

Δείτε εδώ:

To Top