ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Παλέ και η αναζήτηση των «ψηλών»

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Παλέ για τον Άρη, με τον Γιάννη Καστρίτη να περιμένει και την ενίσχυση στη γραμμή των «ψηλών».

Μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος ο Άρης θα παραμείνει τελικώς στη βάση του στη Θεσσαλονίκη για την προετοιμασία και δε θα μεταβεί στο Καρπενήσι.

Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται στο Παλέ, ενώ παράλληλα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτες για την ενίσχυση της φροντ λάιν.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης στις θέσεις «4» και «5» έχει προς το παρόν τους Ζίριους Γουίλιαμς, Θωμά Κώττα και τον 20χρονο Κυριάκο Πετανίδη και θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα δύο παίκτες στις θέσεις αυτές, οι οποίες θα καλυφθούν από την ξένη αγορά.

Ο Άρης έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, περιμένοντας τελικές απαντήσεις, ωστόσο παράλληλα συνεχίζει να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις ψηλών παικτών.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Παλέ με τους παραμένοντες στη Θεσσαλονίκη

Οι προπονήσεις για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν παραμείνει στη Θεσσαλονίκη παρά την οκταήμερη άδεια που έχει δοθεί, συνεχίζονται στο Παλέ.

«Μπορεί ο Σάββας Καμπερίδης να έχει δώσει άδεια οκτώ ημερών στους παίκτες του ΑΡΗ, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να διεξαχθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια της Α1, όμως καθημερινά, στο «Nick Galis Hall» βρίσκονται αρκετοί παίκτες, οι οποίοι προπονούνται, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου, κάποιοι σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, λόγω τραυματισμών.

Η επάνοδος στις προπονήσεις, με την ομάδα σε πλήρη σύνθεση, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (19/04), οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League» σημειώνει στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης.

To Top