Συνεχίζουμε το σερί στο “Σύστημα”

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα ξεκούρασης η χθεσινή, αφού δεν υπήρχε κουπόνι και σήμερα γίνεται η εισαγωγή σε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο απο πλευράς αγώνων και σημείων. Πάντως, παραδοσιακά η Παρασκευή κρύβει ευκαιρίες, ιδιαίτερα στη Β’ Γαλλίας και στη Β’ Ολλανδίας. Εμείς θα ρίξουμε το βάρος και πάλι στο «Σύστημα» που έφερε νέα επιτυχία την Τετάρτη, με τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Αρχίζοντας τα σημερινά μας προγνωστικά, επιλέξαμε στην κατηγορία «Μπόμπες» το Χ2 της Σιτάρντ με αντίπαλο τους Γκόου Αχέντ Ίνγκλις σε απόδοση 2.11. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα σερί ματς μακριά απο τη νίκη και σήμερα δίνουν το τρίτο τους ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας και είναι πιθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν «ανάσες». Από την άλλη η Φορτούνα την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το πρώτο της ματς εντός του 2013 και αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Χέλμοντ Σπορ. Ούσα πιο ξεκούραστη και φρέσκια η Φορτούνα θα είναι σήμερα η επιλογή μας για να κάνει την «έκπληξη» στο Χ2.

Στην κατηγορία «Σύστημα» τώρα, που έχει πάρει… μπρος για τα καλά έχουμε επιλέξει σήμερα 3 σημεία σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά τα σημεία:

Άουε – ΦΣΒ Φρανκφούρτη 1 (2.05)

Εξέλσιορ – Μάαστριχ 2 (2.30)

Έμεν – Ντεν Μπος 2 (2.25)

Στο Μπάσκετ πάμε σήμερα με δύο σημεία απο την Ιταλία και την Ισπανία. Αρχικά με το -5.5 Σασάρι στον αγώνα Σασάρι – Μπρίντεζι σε απόδοση 1.85 και εν συνεχεία με το over 149.5 πόντους στον αγώνα Γκραν Κανάρια – Μπιλμπαο.

 

To Top