ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι του Άρη, άνετες νίκες και στα φιλικά

Δύο ακόμα νίκες πρόσθεσαν στο ενεργητικό του οι Νέοι του Άρη, που σκόραραν 9 φορές σε τουρνουά φιλικών παιχνιδιών που πήραν μέρος στο Λαζοχώρι Βέροιας, συνεχίζοντας με νίκες, όπως έκαναν όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκαν φέτος.

Προσκεκλημένοι από τους Μακεδόνες Βέροιας, οι “μικροί” του Δημήτρη Σίτσα κέρδισαν σε παιχνίδια του ενός 45λεπτου τον ΠΑΟΚ Κουλούρας με 4-1 και τους διοργανωτές με 5-0. Στο δεύτερο, μάλιστα, παιχνίδι σκόραρε μέχρι και ο… τερματοφύλακας των “κιτρινόμαυρων”, Ιακωβίδης που αγωνίστηκε στα τελευταία 10 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης!

Κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας σκόραραν οι Χατζηπαππάς (12΄), Χατζηιγνατιάδης (22΄, 32΄)  και Ψωματάκης (35΄). Τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν οι Χατζηπαππάς (4΄, 14, 28΄), Μπουλγκουρίδης (18΄) και ο Ιακωβίδης (40΄).

Ο Άρης ξεκίνησε το πρώτο 45λεπτο με τους εξής έντεκα: Ιακωβίδης, Γκόλτσιος, Μιμήκος, Σωτηριάδης, Ταουσάνης, Τοπουζλής, Ψωματάκης, Καρβούνης, Χατζηιγνατιάδης, Χατζηπαππάς, Μπουλγκουρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι: Παπουτσής, Ζαφειρίου, Κυριακίδης και Παπαδημητρίου.

To Top