Συνεχίζουν μαζί και την επόμενη χρονιά Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ

Σκληρή ήττα για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια ήττα όμως που δεν άλλαξε την αρχική επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει τα χέρια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα σεζόν.

Η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών ήταν για μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και οι δύο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και την επόμενη σεζόν. Με την κίνηση αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στον Βάσκο προπονητή, ο οποίος στον έναν μήνα που είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο.

Ο 63χρονος προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 11 Φεβρουαρίου και στα πρώτα του επτά παιχνίδια μετρά 6 νίκες και μια ήττα, τη χθεσινή. Υπό την καθοδήγησή του οι Πειραιώτες απέκλεισαν τη Φερεντσβάρος με δύο νίκες για να φτάσουν στους «16» του Conference League, ενώ επέστρεψαν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς μείωσαν στους τρεις τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή, λίγο πριν αρχίσουν τα playoffs.

To Top