Συνεχίζουν να ονειρεύονται τον Μπαπέ οι Σαουδάραβες: «Η πόρτα είναι ανοιχτή, ξέρει που θα μας βρει»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κινηθούν ξανά για τον Κίλιαν Μπαπέ οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, Μάικλ Εμενάλο.

Τα όνειρα δεν έχουν όρια. Πάνω σε αυτό «κινούνται» και οι Σαουδάραβες, καθώς παρότι δεν κατάφεραν το καλοκαίρι να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Κίλιαν Μπαπέ, εξακολουθούν να ονειρεύονται ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τους.

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος της χώρας, Μάικλ Εμενάλο, μίλησε για το ζήτημα με το μέλλον του Μπαπέ και δεν έκρυψε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η επιθυμία της ένταξης του Γάλλου σταρ στη λίγκα. Ο Εμενάλο ανέφερε ότι η πόρτα για τον Μπαπέ είναι πάντα ανοιχτή, καθώς τόνισε ότι εάν ο Γάλλος αλλάξει γνώμη, γνωρίζει που μπορεί να απευθυνθεί.

«Η πόρτα για τον Μπαπέ είναι ανοιχτή, φυσικά. Δεν ξέρουμε ωστόσο τι θέλει εκείνος να κάνει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν που μπορούν να μας βρουν. Εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα και ο Μπαπέ ενδιαφερθεί για αυτό που χτίζουμε στη χώρα, φυσικά και δεν θα τον απορρίψουμε. Ο Μπαπέ μας ενδιαφέρει ακόμα», δήλωσε στην Marca ο επικεφαλής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

To Top