ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνολική επένδυση 4.000.000 ευρώ σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και Νέο Ρύσιο (photos)

Η επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση, προϋποθέτει αλλαγή φιλοσοφίας και ο Θοδωρής Καρυπίδης απέδειξε από νωρίς, πως στόχος του είναι να βάλει τα «θεμέλια» σε όλους τους τομείς, προκειμένου ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Απόδειξη των πραγματικών προθέσεων του 40χρονου επιχειρηματία, το γεγονός πως έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή εδώ και λίγους μήνες, μεγαλόπνοη επένδυση που αφορά Νέο Ρύσιο και «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον προϋπολογισμό αυτής, να αγγίζει σταδιακά μέσα σε διάστημα δύο ετών το συνολικό ποσό των 4.000.000 ευρώ, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος στην τελευταία του ραδιοφωνική συνέντευξη.

Επιτέλους θυμίζει… προπονητικό κέντρο

Το ολικό «λίφτινγκ» του προπονητικού κέντρου των «κιτρινόμαυρων» στο Νέο Ρύσιο, βρίσκεται προς την ολοκλήρωσή του, με το κόστος να ξεπερνά ήδη τις 200.000 ευρώ, καθώς δημιουργήθηκε και νέο κτίριο -για σίτιση και ψυχαγωγία παικτών- ενώ ανακαινίστηκαν πλήρως, αποδυτήρια, γραφεία, γυμναστήριο και τα δύο γήπεδα. Συν τις άλλοις, γίνονται κι άλλα έργα περιμετρικά των γηπέδων, καθώς θα δημιουργηθεί νέο πάρκινγκ για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες παικτών και τεχνικού τιμ.

Στάδιο πρώτο: 400.000 ευρώ!

Οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων του «Κλεάνθης Βικελίδης», έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως παράλληλα και τα έργα τόσο στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών -γηπεδούχων και φιλοξενούμενων- όσο και σε αυτά των διαιτητών και των ιατρών. Παράλληλα, συνεχίζεται το «λίφτινγκ» στις σουίτες του γηπέδου, ενώ αλλάζουν όλες οι τουαλέτες στις θύρες του γηπέδου, αλλά και οι πάγκοι στον αγωνιστικό χώρο. Τα έξοδα σε πρώτη φάση αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και καλύπτονται εξ΄ολοκλήρου -και αυτά- από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη. Σταδιακά θα γίνονται κι άλλες εργασίες, με κύριο άξονα στην επόμενη φάση τις εξέδρες του γηπέδου, ενώ ξεκίνησαν και τα έργα στην άλλοτε μπυραρία του γηπέδου, επί της Παπαναστασίου.

Κυρίαρχο χρώμα το… μαύρο! Εντυπωσιάζει οπτικά το πλήρως ανακαινισμένο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο», το ίδιο στοχεύουν στην ΠΑΕ και για το «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

To Top