Συρόπουλος: «Πρωταθλητισμός και ανάδειξη των νεαρών αθλητριών μας»

Ο Σίμος Συρόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη και δίνει το σύνθημα για την ερχόμενη σεζόν.

Ο κόουτς της ομάδας δήλωσε στη σελίδα του ΑΣ Άρης:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας για τέταρτη χρονιά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ η οποία αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο του Α.Σ., κ. Λευτέρη Αρβανίτη και τον εκπρόσωπο του Α.Σ. στο  Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία.

Για άλλη μια χρονιά η στόχευση όλων των τμημάτων του Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ είναι ο πρωταθλητισμός με την ταυτόχρονη καλλιέργεια και ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητριών μας. Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ακαδημίας των κοριτσιών «ARIS Girls’ Basketball Academy» η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ως η κορυφαία  στην πόλη.

Τέλος, γνωρίζοντας ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ αγαπούν το μπάσκετ, τους θέλουμε κοντά μας για να εκπληρώσουμε ΜΑΖΙ τους στόχους που είχαμε βάλει από πέρυσι, πριν την παύση λόγω κορωνοϊού. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα τους ανταμείψουμε με την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά μας μέσα στο γήπεδο».

To Top