ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συσπείρωση και στήριξη: Το… κίτρινο ποτάμι που καλείται να συμπαρασύρει και τα διαρκείας

Το «πάθος» των φίλων του Άρη μετατράπηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα… κίτρινο ποτάμι που πλημμύρισε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η ΕΠΟ «κατάφερε» να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του Άρη, ο οποίος αντέδρασε και θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα πιο δυναμικά μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία.  Το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εστάλη…

Για ακόμα μια φορά φάνηκε δυναμική του κόσμου του Άρη, η οποία πλέον καλείται να μετουσιωθεί και σε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στην ΠΑΕ μέσω των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας που ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας τον δικό τους παλμό και ένταση, αλλά και όλοι εκείνοι που νοερά ήταν μαζί τους στη μεγαλειώδη πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έχουν τη δυνατότητα (όσοι δεν το έχουν κάνει) να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας και… αγάπης για τη νέα σεζόν.

Μπορεί να υπήρξε η τελευταία προθεσμία μέχρι την περασμένη Παρασκευή για την διάθεση των διαρκείας της σεζόν 2021-22, αλλά η μεγάλη ζήτηση μετά και τα τελευταία γεγονότα, οδήγησε τους υπεύθυνους του Άρη να προχωρήσουν σε χρονική παράταση ακόμα μίας εβδομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου».

To Top