“Συσπείρωση τώρα στα δύσκολα…”

Ο Άρης βρίσκεται στη δίνη μιας μεγάλης κρίσης και θέλει να αποδράσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν από την οικογένεια των κίτρινων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης προς πάσα κατεύθυνση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζήνδρο που μίλησε στο sport2310 και τόνισε:

«Ο Άρης βρίσκεται σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο οικονομική αλλά και ένδειας παραγόντων που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο και να μπορέσουν να «βγάλουν το κάρο από την λάσπη». Αυτό που απαιτείται από όλους είναι συσπείρωση, να τρέξουν όλοι στο πλάι της ομάδας σε μία στιγμή που οι ανάγκες είναι τεράστιες. Ο Άρης βιώνει δύσκολες στιγμές».

Που εντοπίζετε το πρόβλημα στο αγωνιστικό, στο διοικητικό ή στο οικονομικό κομμάτι; :

«Σίγουρα το βασικό πρόβλημα είναι οικονομικό. Όταν υπάρχει ευμάρεια είναι δεδομένο πως τα προβλήματα απουσιάζουν, η κακή ψυχολογία απουσιάζει και τα πράγματα «ρολάρουν»  με καλύτερο τρόπο. Λείπει από τον Άρη ένας παράγοντας που θα μπορούσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του»

και πρόσθεσε σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι:«Οι αλλαγές προπονητών δεν βοηθάνε  χρειάζεται προσοχή, σίγουρα όταν μία διοίκηση αποφασίζει να αλλάξει προπονητή είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα όμως όταν οι αλλαγές είναι συχνές τα αποτελέσματα είναι αντίθετα από αυτά που προσδοκά η εκάστοτε διοίκηση. Το αγωνιστικό είναι ένα κομμάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής»

για να καταλήξει σε σχέση με το διοικητικό κομμάτι « Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ηρεμία στην κεφαλή ενός συλλόγου ώστε να μπορεί να δουλέψει αναπόσπαστη αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ότι θα πρέπει να σταματήσουν, εφόσον υπάρχουν, οι εσωτερικές έριδες. Δεν νοείται να γίνεται μια προσπάθεια ώστε να προχωρήσει ο σύλλογος και να προκύπτουν τέτοια εσωτερικά θέματα, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα».

Για το κομμάτι των βετεράνων και την δική του βοήθεια τόνισε διαβάστε εδώ

To Top