ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σφάλλει ο Λάσκαρης αν νομίζει ότι ξεμπέρδεψε…

Ο Νίκος Λάσκαρης σφάλλει αν έχει την εντύπωση ότι με την χθεσινή επιστολή ξεμπέρδεψε με τον Άρη. Όλα τα χρέη είναι πρώτα πάνω του και μετά στον Άρη.

Η επιστολή που έστειλε χθες στην ομάδα επιχειρηματιών είναι άλλη μια κίνηση αντιπερισπασμού, διότι όλα όσα περιγράφει με… δακρύβρεχτο ύφος – ουδείς όμως πλέον έχει καιρό για δάκρυα – είναι δεδομένα που υπήρχαν και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και το Δεκέμβριο όταν του έγινε και η πρόταση για απεμπλοκή του. Τότε ακόμα υπήρχε το οικονομικό περιθώριο για να διαχειριστεί κανείς το χρέος της ΚΑΕ μέσα σε λογικά πλαίσια. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Με τις αποφάσεις που έχουν αρχίσει να “σκάνε” η μία μετά την άλλη το τελευταίο δίμηνο, αυτή η προσπάθεια διαχείρισης του χρέους είναι σχεδόν ουτοπική, στην καλύτερη περίπτωση πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολη.

Ο Λάσκαρης κοροϊδεύει ακόμα και τώρα. Καταρχήν και μόνο ότι έστειλε την επιστολή για το μέλλον του μπασκετικού Άρη την ώρα που η ομάδα αγωνιζόταν στο παρκέ με την Οστάνδη, είναι ένα δείγμα της “ανησυχίας” που έχει ο ιδιοκτήτης της.

Ουδείς μπορεί να θεωρήσει “εγγύηση” μια προφορική συμφωνία με δύο τουρκικές εταιρείες όταν αυτό το λέει ο Λάσκαρης. Ακόμα κι αν μέσα στην επιστολή αναφέρει και τις επωνυμίες των εταιρειών και το όνομα του Τούρκου με τον οποίο έχει συνάψει τη συμφωνία.

Είναι εξοργιστικό να… πετάει τόσο εύκολα το μπαλάκι στον σύλλογο, όταν ο ίδιος έχει δημιουργήσει περισσότερα χρέη από όταν παρέλαβε την ΚΑΕ και δημιούργησε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα αρνητικό – έως επιθετικό – προς τον Άρη.

Φυσικά και δεν μπορεί να ξεμπερδέψει από τον Άρη τόσο εύκολα και το ότι αποχωρεί και δίνει τις μετοχές – όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του – είναι το ένα κομμάτι μιας ενδεχόμενης συμφωνίας απεμπλοκής του. Το άλλο κομμάτι είναι να πληρώσει, για όσα έχει κάνει. Όπως βρήκε χρήματα το Νοέμβριο και πλήρωσε το δημόσιο, να κάνει ξανά το ίδιο και τώρα… Τίποτα λιγότερο.

To Top