ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σφήνα Λασκ και ομάδας από Δανία για Γέφτοβιτς, δεύτερη επιλογή ο Φιλιποτό για τον Άρη

Την ώρα που ο Άρης περιμένει την άφιξη του Ντουάρτε για να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης ενός μέσου, παραμένουν ανοιχτά τα μέτωπα του φορ και του ακραίου επιθετικού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε ότι αφορά την περίπτωση του ακραίου επιθετικού, ο Μίλαν Γέφτοβιτς αποτελεί την πρώτη επιλογή, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσει ο Ερυθρός Αστέρας.

Χθεσινά δημοσιεύματα στην Σερβία ανέφεραν ότι ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται εκτός των πλάνων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την ώρα πάντως που ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του. Εάν δηλαδή θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γέφτοβιτς ή αν θα του ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Από κει και πέρα όμως προκύπτουν νέα δεδομένα. Μετά τον Άρη, που έχει ήδη κάνει συζήτηση με την πλευρά του παίκτη και έχει καταθέσει πρόταση στον Αστέρα, ο ατζέντης του Γέφτοβιτς επιβεβαίωσε στα σερβικά ΜΜΕ πως ενδιαφέρον έχει προκύψει και από την αυστριακή Λασκ Λιντς (ομάδα στην οποία ανήκει ο Μπρούνο, που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο) και από μία ομάδα της Δανίας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), δίχως να αποκαλύπτεται ποια είναι. Στα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να παραμείνει στον Αστέρα, αλλά είναι προφανές ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει στο αυριανό διπλό ραντεβού με τον Γέφτοβιτς με διοίκηση και προπονητή.

Πάνω σε αυτήν την βάση, ο Άρης έχει εναλλακτικές επιλογές με πιο βασική αυτή του Ρομέν Φιλιποτό. Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Οσέρ την περσινή αγωνιστική περίοδο και σημείωσε 5 γκολ ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.Εκτός από την Οσέρ, ο Φιλιποτό έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Λοριάν και Ντιζόν. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης, όμως φυσική του θέση είναι η αριστερή.

To Top