ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σφίγγα” ο Μπούργος! Ρεσιτάλ δηλώσεων που λένε, αλλά δεν… μιλάνε!

Ο Χερμάν Μπούργος είναι δυο μήνες στον Άρη και πέρα από το αγωνιστικό μέρος για το οποίο θα κριθεί στο… χορτάρι, κάθε φορά όταν κάνει δηλώσεις, πριν ή μετά τον αγώνα, έχει καθιερώσει ένα μοναδικό προφίλ!

Ο Αργεντίνος μπορεί να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη “σφίγγα” όταν μιλάει on camera, είτε λέγοντας λίγα, είτε σχεδόν… τίποτα, κρατώντας μια συγκεκριμένη στάση ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Λίγα λόγια, μετρημένα λόγια, σιβυλλικές δηλώσεις και σίγουρα πάντα με κλειστά χαρτιά. Όπως έγινε και με τα λεγόμενα του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μνημειώδεις οι τελευταίες του… δηλώσεις! Αφού κράτησε τις αποστάσεις από ένα τεράστιο φορτίο που λέγεται Ατλέτικο Μαδρίτης, λέγοντας ότι: «Εγώ θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο… Το μυαλό του προπονητή ποτέ δεν ξεκουράζεται, πέρασα τις διακοπές… προπονούμενος επί της ουσίας” άρχισε τις… ντρίμπλες.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θέλησε να δώσει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με το πλάνο του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σε ερώτηση για το αν έχει κατασταλάξει στο 4-4-2 απάντησε ότι… «θα το δείτε την Κυριακή». Την ίδια απάντηση έδωσε και για τα πρόσωπα!!!

“Σφίγγα” κανονική… Ρεσιτάλ δηλώσεων που λένε, αλλά δεν… μιλάνε!

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ πήγε να… ξανοιχτεί, αλλά τελικά είπε ότι… «σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις», ενώ δε θέλησε (σπάνιο;) να ξεχωρίσει τον Σέικ Ντουκουρέ για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες αλλά για την ομάδα».

Ρωτήθηκε επίσης για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας», είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς.

Δηλώσεις on camera που σε πραγματικό χρόνο “κρατάνε” 1-2 λεπτά… Μόλις!

To Top