ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφίγγει ο κλοιός στον Ολυμπιακό Βόλου, συνεχίζονται οι προσφυγές, αβέβαιο το μέλλον…

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου, τα οποία ενισχύουν τη φημολογία περί οικειοθελούς υποβιβασμού της ομάδας του Βόλου στη Γ΄Εθνική, καθώς τα οικονομικά προβλήματα γιγαντώνονται, ενώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διοίκηση οικονομικά ισχυρή, ώστε να τα διαχειριστεί.

Tο ρεπορτάζ του magnesiasports.gr δίνει την ακριβή διάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Μαγνβησίας: “Και ο Στάθης Ρόκας αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος μέσος, που τελείωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα κατέθεσε προσφυγή, αφού δεν μπορούσε να περιμένει τις υποσχέσεις της διοίκησης. Μετά τους Μπαλντοβαλίεφ, Διαμαντόπουλο και Μακρυδημήτρη και ο Ρόκας προστέθηκε στους παίκτες που επιλέγουν τον δρόμο της προσφυγής.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στη Βολιώτικη ΠΑΕ και αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Οι επαφές των κ.κ. Βαρούτσικου και Τόρη συνεχίζονται με επιχειρηματίες, χωρίς ωστόσο προς το παρών οι συζητήσεις να έχουν κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα που θα δείχνει ότι υπάρχει λύση για το μέλλον.

To Top