ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Σφίγγει τα δόντια» ο Μιλόσεβιτς, σήμερα και αύριο κρίνεται η συμμετοχή του κόντρα στον Κολοσσό

Για ακόμα μία μέρα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες για τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Ο Βόσνιος διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για περισσότερες από δέκα μέρες, κάτι που είχε συνέπεια να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ για 8 μόλις λεπτά, ενώ απουσίασε από τα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Λάρισα και ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του για τον σαββατιάτικο (20.00) εντός έδρας αγώνα θα κριθεί από την έκβαση του τραυματισμού του και το πώς θα νιώθει ο ίδιος, τόσο σήμερα, όσο και αύριο και αν θα καταφέρει να βγάλει έστω και ένα μικρό μέρος της ομαδικής προπόνησης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό απέναντι στον Κολοσσό, το οποίο ο Άρης θέλει και πρέπει να κερδίσει, ούτως ώστε να φτάσει τις τέσσερις νίκες, δίνοντας έτσι πραγματική αξία στο “διπλό” που έκανε στη Λάρισα πριν μια εβδομάδα.

Η απουσία του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι δεδομένα και ο Σάββας Καμπερίδης θέλει να γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει έστω και για μερικά λεπτά στον Μιλόσεβιτς, καθώς οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια κόντρα σε Προμηθέα και Λαύριο ήταν ενθαρρυντικές.

To Top