ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφαιρόπουλος: “Κάναμε το καθήκον μας”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον σημερινό τρίτο ημιτελικό με τον Άρη, αλλά και στην σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό που ξεκινάει την Κυριακή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: “Κάναμε το καθήκον μας. Κάναμε καλό ματς. Ελέγξαμε το ματς κυρίως από την άμυνα. Ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο και πήγαμε στο +22, αλλά κάπου εκεί χαλαρώσαμε στην άμυνα, παίζοντας κυρίως μέσα από την επίθεση. Είχαμε στιγμές που δεν παίξαμε καλά, αλλά το προσημο είναι θετικό. Σκεφτόμαστε πλέον τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Χάρηκα που βγήκαν μπροστά παίκτες όπως ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης ο οποίος έπαιξε καλά στην άμυνα. Ο Γιανγκ ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξεκουράσαμε κάποιος βασικούς παίκτες, ενώ προφυλάξουμε και τον Ουότερς που είχε ένα μικρό πρόβλημα ένα τράβηγμα. Δεν είναι σοβαρό, απλώς προφυλάχθηκε. Δεν βλέπουμε την σειρά σε βάθος, παρά μόνο το πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε από τον κόσμο μας να δώσει βροντερό “παρών” στον πρώτο τελικό και να μας σηρίξει

Θέλω να παίξουμε καλή άμυνα. Θέλουμε από εκεί να ξεκινά το παιχνίδι μας, για αυτό και έκανα παρατήρηση στους παίκτες. Δύσκολα θα προλάβει κάποιο ματς των τελικών ο Ματ Λοτζέσκι, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό”.

Παπαπέτρου: “Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του τόνισε: “Το τρίτο παιχνίδι της σειράς το κερδίσαμε και πάμε στον τελικό. Ξεχνάμε το Final Four και έχουμε συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στους τελικούς, θέλουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε, θέλουμε το πρωτάθλημα. Ολόκληρη την σεζόν παλέψαμε, χύσαμε ιδρώτα, μην πάει χαμένος ο κόπος μας”.

To Top