Σφαιρόπουλος: “Ο Άρης είναι αξιόλογος και υπολογίσιμος αντίπαλος”

Αξιόλογο και υπολογίσιμο αντίπαλο χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον Άρη μιλώντας για τον αυριανό αγώνα και την σειρά γενικότερα.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου υπογράμμισε πως “ξεκίνημα στα πλέι οφ για την ομάδα μας και εκείνο, που είναι σημαντικό είναι να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, σοβαρότητα και ετοιμότητα για τις υψηλές απαιτήσεις. Ο Άρης είναι αξιόλογος και υπολογίσιμος αντίπαλος με προσανατολισμούς στο παιχνίδι του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Περιμένουμε δε και τον κόσμο μας να μας βοηθήσει δίνοντας βροντερό παρών”.

Δηλώσεις έκανε και ο Μάριος Μπατής: “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο μέχρι τώρα, αλλά στα πλέι οφ κρίνονται τα πάντα. Παλέψαμε όλη την αγωνιστική χρονιά για το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο τρόπο, που διαχειριστήκαμε πολλά ματς μέσα στην σεζόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Άρη, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, τον θέλουμε δίπλα μας στους αγώνες των πλέι οφ και ξέρει πως να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας”.

To Top