ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σφαιρόπουλος: “Ο Άρης είναι καλή ομάδα, θα θελήσει να αντιδράσει”

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0 στην ημιτελική σειρά, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει αντίδραση από τον Άρη το Σάββατο στο Παλέ.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων σχολίασε: “Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο Άρης είναι μία καλή ομάδα. Μας δημιούργησε προβλήματα που χρειάστηκε να τα λύσουμε. Βρήκαμε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Δεχτήκαμε μόλις 54 πόντους και 7 στην τρίτη περίοδο.

Μου άρεσε που αλλάζαμε την μπάλα με ταχύτητα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε καλές συνεργασίες, παίξαμε ομαδικά. Αξίζαμε την νίκη. Μίλησα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Έγινε απλά το 1-0. Δεν μετράνε οι διαφορές, αλλά οι νίκες. Ανοίξαμε το σκορ και έγινε απλά το 1-0. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και θα θελήσει να αντιδράσει. Περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει”.

Για την διάρκεια στην απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός: “Είναι σημαντικό πως είχαμε διάρκεια. Μου άρεσε που ανεβάζαμε την απόδοση μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες”.

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: “Δεν είχα καταλάβει πως ήταν σοβαρό το χτύπημα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή, είναι καλά ο Ιωάννης, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θα είναι κοντά στην ομάδα μας”.

 

To Top