ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφαιρόπουλος στο PRESSARIS: “Βολιδοσκόπηση από τον Άρη, ο Κώστας έχει προτεραιότητα το Top16”

Προτεραιότητα του Κώστα Παπανικολάου, αν επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι να βρει ομάδα στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Άρης δεν έκανε επίσημη πρόταση στον παίκτη, αλλά βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του μέσω επικοινωνίας με τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Σφαιρόπουλο.

Ο κ. Σφαιρόπουλος μίλησε στο PRESSARIS για τις σκέψεις του Παπανικολάου και υπογράμμισε πως “πρόθεση του Κώστα είναι να πάει κάπου και να παίζει. Προτεραιότητά του είναι να παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο, στο Top16 της Ευρωλίγκας” και συνέχισε αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Άρη και πώς αυτό εκδηλώθηκε: “Συζήτηση κάναμε με τον Άρη, μια βολιδοσκόπηση έγινε για το αν ο Κώστας θα μπορούσε να παίξει στον Άρη… Η προτεραιότητά του είναι στην Ευρώπη η Ευρωλίγκα, υπάρχει ακόμα το ΝΒΑ. Είναι πολύ νωρίς ακόμα…”.

Ο Παπανικολάου θα περιμένει κάποιες μέρες ακόμα νεότερα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είναι στην λίστα των παικτών που μπορεί να “τραβήξει” μια ομάδα και να ενεργοποιήσει το υπάρχον συμβόλαιο, αν τον επιλέξει. Υπάρχει ενδιαφέρον από μία, δύο ομάδες και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν έχουν αποφασίσει οι ομάδες αυτές αν θέλουν τον Παπανικολάου με το υπάρχον συμβόλαιο ή με νέο συμβόλαιο.

Ο Έλληνας φόργουορντ θέλει να πάει κάπου και να παίξει μπάσκετ, άρα υπό αυτό το σκεπτικό μάλλον είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη. Σαφώς και είναι λογικό να θέλει να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκας, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος του α’ γύρου του Top 16 και ο β’ γύρος ξεκινάει στις 25 Φεβρουαρίου!

Σε κάθε περίπτωση οι κίτρινοι παραμένουν στο πλάνο, έστω κι από απόσταση και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους την κατάλληλη στιγμή.

To Top