Σφαιρόπουλος: “Την πίεση την έχει ο γηπεδούχος”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσπάθησε με τις δηλώσεις του να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση του αυριανού αγώνα και να την μεταφέρει στην πλευρά του Άρη.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε στον ΕΣΑΚΕ πως “είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Την πίεση, όμως, σε τέτοιους αγώνες την έχει ο γηπεδούχος. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να «διαβάσουμε» το παιχνίδι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση”.

Δηλώσεις έκανε και ο Έρικ Μακ Κόλουμ επισημαίνοντας πως “ξέρουμε ότι ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, ότι παίζει φίσικαλ γκέιμ και ότι μάχεται σε κάθε αγώνα του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε αποτελεσματικά και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στην Τουρκία. Πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, δηλαδή στην άμυνα και στα ριμπάουντ, από τα οποία όλα αρχίζουν όπως μας έχουν διδάξει οι προπονητές μας. Εάν είμαστε καλοί σε αυτούς τους τομείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο”.

 

To Top