Σφακιανάκης: “Γιατί δεν ήρθα το καλοκαίρι στον Άρη…”

Το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο οι συζητήσεις του με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως τον τότε προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν είχαν θετική κατάληξη.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” εξηγώντας τους λόγους που δεν συμφώνησε με τον Άρη, ενώ έκανε γνωστό ότι έχει πρόταση να βρεθεί στο δρόμου του Άρη ως… αντίπαλος.

Για τις συζητήσεις με τον Άρη και γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία, τόνισε: “Από την αρχή δεν με ενδιέφερε το οικονομικό, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να μιλήσω γι αυτό.Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι αν θα γίνουν μεταγραφές στην ομάδα. Εκείνην την περίοδο δεν μπόρεσε κανείς να μου δώσει σίγουρες απαντήσεις και είναι λογικό απλά ήθελα να ξέρω αν θα γίνει κάτι καλό.

Είχα μία συζήτηση με τον κ. Καλαϊτζίδη στην οποία διαπιστώθηκε ότι δεν ήμουν στις επιλογές του Άρη.Δεν με ήθελαν και τόσο πολύ, αυτό φάνηκε. Ήταν περισσότερο τυπική η συζήτηση. Ίσως διαπίστωσε ότι δεν είμαι αυτό που θέλει μέσα από την συζήτηση, όπως θα μπορούσα να το διαπιστώσω κι εγώ. Απλά ένιωσα ότι δεν με ήθελε. Είναι λογικό…”.

Για το αν έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση: “Έχω προτάσεις να βρεθώ αντίπαλος του Άρη. Και μάλιστα από ομάδες που πρωταγωνιστούν. Είναι λογικό, είμαι από την Καβάλα, αλλά πλέον δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία αυτή, της μετακόμισης γιατί μένω μόνιμα με την οικογένεια μου στη Θεσσαλονίκη, Θα συνέχιζα αν είχα πρόταση από μία ομάδα κοντά στην πόλη, όπως δηλαδή με τον Άρη το καλοκαίρι”.

Για το αν έχει εικόνα από τον φετινό Άρη, είπε: “Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια με τον κ. Κάμπος. Έγινε ένα καλό σερί, αν και δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια. Θεωρώ, όμως, ότι είναι κρίμα που έφυγε από την ομάδα”

To Top