Σφραγίζει εισιτήριο για τους «4» η ΑΕΚ και κλείνει ραντεβού με Ολυμπιακό ή Άρη

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται (17:30, Cosmotesport 2) την ΑΕΚ, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην “Opap Arena”. Υπενθυμίζεται η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι αυτό θα αντιμετωπίσει στους “4” , αυτόν που θα προκριθεί από τον προημιτελικό Άρης-Ολυμπιακός. 

Η αθηναϊκή ομάδα θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές, καθώς έχει μπροστά της τον δύσκολο αγώνα (29/1, 19:30) με τον Άρη, για την 20η αγωνιστική της Super League. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Λιβάι Γκαρσία (τρέχει να προλάβει τον αγώνα με τους «κίτρινους»), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Φυσικά, δεν είναι στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και ο Ελίασον. Στη διάθεσή του Αργεντινού τεχνικού επιστρέφουν Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος. 

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα… θαύμα για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και ο στόχος τους είναι να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα. Στην αποστολή είναι Τάσος Αυλωνίτης και Πασχάλης Στάικος, ενώ εκτός έμειναν Αλί Μπαμπά και Τέλης Καρασαλίδης. 

To Top