ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης κόντρα στη Νίκη Βόλου και συνεχίζει… (19:00, PRESSARIS LIVE)

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης κόντρα στη Νίκη Βόλου και συνεχίζει… (19:00, PRESSARIS LIVE) στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αρκετές απουσίες σήμερα στο Πανθεσσαλικό, όμως κατεβαίνουν με το πλεονέκτημα της νίκης με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: νίκη, πρόκριση και συνέχεια με το βλέμμα μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου. Κάτι που τονίζεται ξεκάθαρα από όλους μέσα στην ομάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα από τον αγώνα με την Καλλιθέα (διάταση προσαγωγών), Ρόουζ (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Κουέστα (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Ζαν Ζουλ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό).

Στον Βόλο δεν ταξίδεψαν και οι Οντουμπάτζιο, Σουλεϊμάνοφ για να πάρουν “ανάσες”, όπως και οι Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Από την πλευρά της Νίκης Βόλους, ο Παύλος Κυριακίδης, ο οποίος παρά την απώλεια της συζύγου του, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή των Θεσσαλών: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ναά, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Κουτσιμπάνας, Μπαλλάς, Τζιώρας, Ριμπέιρο και Βουκελάτος.

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Στεφανής, Λιόντος
VAR: Κατοίκος, Παπαδάκης
Τέταρτος: Κατσικογιάννης.

To Top