ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Σφραγίζει” το εισιτήριο, τελειώνει το μαρτύριο! (PRESSARIS-LIVE, 16:00)

Έστω και με καθυστέρηση (ας όψεται η περυσινή “μαύρη” χρονιά) ο Άρης με θετικό αποτέλεσμα σήμερα κόντρα στον Εορδαϊκό, “σφραγίζει” από τώρα την πρώτη θέση του ομίλου και την ταυτόχρονη αγωνιστική άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου για να αφήσει μια για πάντα πίσω της τον “Γολγοθά” της Γ΄Εθνικής, παρότι θα απομείνουν πέντε ακόμα -διαδικαστικού χαρακτήρα- ματς. Μοναδικός στόχος των “κιτρινόμαυρων”, είναι να συνεχιστεί το απόλυτο νικών μετά την ισοπαλία με το Αγιονέρι, ωστε η τελική βαθμολογία να έχει την τωρινή -αν όχι και καλύτερη- εικόνα, ως προς την διαφορά από τον δεύτερο.

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” με τον Νίκο Αναστόπουλο να αφήνει εκτός αποστολής για το σημερινό ματς, τον ανέτοιμο ακόμα Δημήτρη Σαμαρά. Αντίθετα, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Καζναφέρη, που εξέτισε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, από την συμπλήρωση 10 κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”: 

Σιδεράκης, Τζινάρ, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Καζναφέρης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

 

To Top