ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σφραγίζει” το εισιτήριο της πρόκρισης ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό (PRESSARIS LIVE)

Να “σφραγίσει” και τυπικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου θέλει ο Άρης, που αγωνίζεται κόντρα στον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (11/1, 16:00 PRESSARIS LIVE), για τον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα της φάσης των 16, στον οποίο οι κιτρινόμαυροι είχαν αναδειχθεί νικητές με 2-1.  

Ο Άρης που προέρχεται από νίκη (3-0) στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να “καθαρίσει” από νωρίς το παιχνίδι και να εξασφαλίσει θέση στην επόμενη φάση των “8”, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Ο Άλαν Πάρντιου, έκανε προετοιμασία… εξπρές, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Νταρίντα και Πάλμα.

Αντιθέτως συμπεριέλαβε σε αυτή το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος προπονήθηκε τη χθεσινή ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Ο αντίπαλος του Άρη, Λεβαδειακός έρχεται με αποστολή που απαρτίζεται από 20 παίκτες. Σε σχέση με την τελευταία αποστολή Πρωταθλήματος λείπουν από αυτήν τα ονόματα των Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Σκβάρκα και Γιαννιώτα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλο, Μπαχανάκ, Τορό, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Βήχο, Βρακά, Δούμτσιο, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Τσιριγώτη, Νταμπό, Τσάρα και Βέρρη.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κώστας Τσέτσιλας με βοηθούς τους Κούλα και Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

To Top