Σφυρής για Λάσκαρη: “Είναι μέτοχος του 41%, όχι ακόμα ιδιοκτήτης. Γίνεται κάτι πολύ καλό για τον Άρη”

Ο Γιώργος Σφυρής, νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Λάσκαρη, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, υποστήριξε ότι κάτι καλό γίνεται για τον Άρη και επεσήμανε πως όλες οι απαντήσεις θα δοθούν από τον ίδιο σε λίγες μέρες, όταν και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο νομικός από την Αθήνα τόνισε: “Πληροφορίες θα δώσει ο ίδιος όταν θα έρθει, πριν τα πλέι οφ. Θα τον ρωτήσετε ότι θέλετε και θα σας δώσει τις δέουσες εξηγήσεις. Κρατάμε την ίδια στάση που κρατούσαμε μέχρι και τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είναι μέτοχος. Μη ξεχνάμε ότι σήμερα έχει το 41% των μετοχών, άρα δεν είναι ιδιοκτήτης. Θα περιμένετε, όλα θα γίνουν όπως πρέπει”.

Ρωτήθηκε πότε θα γίνει ιδιοκτήτης και απάντησε: “Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ιδιοκτήτης. Εργαζόμαστε γι’ αυτό. Όχι για να γίνει ιδιοκτήτης, αλλά για να φτάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει. Ξέρω ότι οι αντοχές σας είναι μεγάλες, κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Θα έρθει ο ίδιος και θα τον ρωτήσετε. Ο άνθρωπος έχει ονοματεπώνυμο πλέον”.

Για το αν θα είναι ο ίδιος μεγαλομέτοχος ή θα είναι εκπρόσωπος ομίλου που θα κατέχει τις μετοχές της ΚΑΕ ο κ. Σφυρής τόνισε: “Είναι λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Το πρώτο βήμα έγινε, είναι μέτοχος του 41% ως Νίκος Λάσκαρης. Τα επόμενα βήμα – βήμα. Γίνεται κάτι πολύ καλό για τον Άρη. Επειδή είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό στην εποχή που ζούμε, κάντε λίγο υπομονή”.

To Top