ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σχέδιο για πληρότητα έως 80% στα γήπεδα! “Ντου” στα διαρκείας από τον κόσμο του Άρη

Επιστρέφει ξανά ο κόσμος στα γήπεδα τη νέα σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η πληρότητα μπορεί να αγγίζει έως και το 80% στις κερκίδες!

Οι φίλαθλοι του Άρη διψάνε για να επιστρέψουν ξανά στο «σπίτι» τους, το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς για περισσότερο από έναν χρόνο στερήθηκαν την παρουσία τους σε αυτό, όπως και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα σε όλα τα γήπεδα, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως θα υπάρξει πληρότητα κόσμου στο 70-80% στα γήπεδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τότε αυτό θα σημάνει και μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση για τον Άρη, αλλά και ένα «γιατρικό» παράλληλα για τους φίλους της ομάδας, που ήθελαν και θέλουν να τη δουν από κοντά και να ζήσουν-δημιουργήσουν ξανά τη μοναδική ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με βάση την εικόνα που υπάρχει ανά την Ευρώπη, ήδη άρχισαν οι φίλαθλοι να επιστρέφουν στα γήπεδα, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα συμβεί και στην Ελλάδα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό και ενώ ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα πέρσι που έβγαλε διαρκείας, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τα εισιτήρια για την περίοδο 2021022 από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ήδη τα μηνύματα που καταφτάνουν στην ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι προς την κατεύθυνση της ενεργούς συμπαράστασης των φιλάθλων προς την ομάδα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχε πέρσι και την οικονομική υπέρβαση που έγινε, συμπαράσταση που εκφράζεται μέσω της αγοράς των διαρκείας.

Όλα δείχνουν ότι ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος να βρεθεί και πάλι στο “σπίτι” του, στο πλευρό της ομάδας, κάτι που στερήθηκε πέρσι και φέτος ετοιμάζεται να το κάνει μαζικά!

To Top