Σχέδιο με επικεφαλής τον Ραμπότα, αν επιτευχθεί η ανάκληση!

Κεντρικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Άρη θέλει να παίξει ο Γιώργος Ραμπότας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ, εφόσον φυσικά γίνει αποδεκτή η αίτηση ανάκλησης που έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης για να μην διοικήσει ο Λάμπρος Σκόρδας.

Το ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Metrosport” αναφέρει: “Απαντες στον Αρη βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Ειρηνοδικείου τη Δευτέρα, ελπίζοντας πως η αίτηση ανάκλησης θα γίνει δεκτή και ο Α.Σ θα δρομολογήσει εκ νέου τις εξελίξεις της επόμενης μέρας (λύση της ΠΑΕ – εκκαθάριση της εταιρείας).

Ουδείς μπορεί να κάνει πρόβλεψη όταν πρόκειται για απόφαση Δικαστηρίου και από τη στιγμή που δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, στον Α.Σ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το… «καλό σενάριο». Γι’ αυτό, δηλαδή, που θα δικαιωθούν. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη παραμένουν σε εγρήγορση και αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ, εφόσον μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης και ξεκινήσει από το «μηδέν». Η «Metrosport» αποκαλύπτει σήμερα πως το σχέδιο που προωθείται και κερδίζει έδαφος τις τελευταίες μέρες, προβλέπει η λύση να δοθεί «εκ των έσω» με τον Γιώργο Ραμπότα να ηγείται αυτής!!! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές το τελευταίο 15νθήμερο με ανθρώπους «εντός Αρη» που θα τον πλαισιώσουν προκειμένου να βγει μπροστά και να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι επαφές του Γιώργου Ραμπότα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ οι συζητήσεις του με κάποιους επιφανείς παράγοντες έχουν ήδη καταλήξει αίσια και τα επόμενα 24ώρα θα έχει σχηματοποιήσει οριστικά το πλάνο του.

Ο κ. Ραμπότας έχει τη διάθεση και την αποφασιστικότητα να βγει μπροστά και να αναλάβει τα βαρύ φορτίο του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Γ’ εθνική, ενώ έχει την υποστήριξη τόσο του Χάρη Παπαγεωργίου όσο κι άλλων στελεχών του Α.Σ. Εξυπακούεται ότι στο πλαίσιο των επαφών που έκανε και συνεχίζει, έχει προβλέψει για την προσέλκυση κεφαλαίων, πέραν των τηλεοπτικών και των χορηγιών. Είναι γνωστό πως εφόσον ο Αρης ξεκινήσει τελικά από τη Γ’ εθνική θα προκύψουν κι άλλοι «μνηστήρες», αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η λύση με τον Γιώργο Ραμπότα επικεφαλής προκρίνεται από πολλές πλευρές. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει είναι να δικαιωθεί ο Α.Σ στην αίτηση ανάκλησης που κατέθεσε και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο”.

To Top