ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σχίζας: “Είναι ένας τελικός για μας”!

Δηλώσεις έκανε ο Σταύρος Σχίζας για τον αγώνα στην Πάτρα.

Πιο αναλυτικά…”Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η φιλοσοφία μας είναι ακριβώς ίδια μ’ αυτήν που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Είναι ένας τελικός για μας. Θέλουμε οπωσδήποτε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στην Πάτρα.

Θέλουμε να διεκδικήσουμε την 5η θέση και να παίξουμε στα πλέι οφ με μία ομάδα που θεωρητικά και αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο.

Θεωρώ ότι κάναμε μία αρκετά καλή εβδομάδα αναφορικά με τις προπονήσεις μας. Ο Απόλλων έχει ένα τελευταίο ματς για φέτος, σίγουρα θα θέλει να τα δώσει όλα για να τελειώσει τη χρονιά με μία νίκη. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Στην ουσία, η χρονιά μας κρίνεται σε ένα παιχνίδι. Αν θα κάνουμε το βήμα παραπάνω ή αν θα τερματίσουμε πιο χαμηλά σε σχέση με την πρώτη εξάδα. Ακόμα και το τελευταίο όμως δεν το περίμεναν οι περισσότεροι, να βγούμε στα πλέι οφ. Όπως έχει πει και ο κόουτς, η ομάδα δημιούργησε νέους στόχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτός της 5ης ή της 6ης θέσης, κρίνεται αύριο στην Πάτρα.

Είμαστε σε καλό μομέντουμ, με τρεις σερί νίκες. Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε μια ομάδα που αν πάρουν τα μυαλά της αέρα, θα κάνει γκέλες. Το σερί που έχουμε μας βοηθά στον επιθετικό ρυθμό και την αυτοπεποίθησή μας, αλλά δε σημαίνει τίποτα, αφού το κάθε ματς είναι ξεχωριστό.

Ο Απόλλων δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Όταν ένας αθλητής είναι χαλαρός, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος, ή να μην είναι πολύ καλός. Όταν μια ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει πολύ απελευθερωμένα. Ο στόχος της είναι η νίκη, αλλά και να χάσει, δεν αλλάζει κάτι γι’ αυτήν”.

To Top