ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σχίζας: “Θα γυρίσω πιο δυνατός, οι φίλοι του Άρη να μας σπρώξουν στην νίκη”

Η “τοποθέτηση” του Σταύρου Σχίζα στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Για πρώτη φορά φέτος, ξεκινώ επί προσωπικού. Όπως έγινε γνωστό, υποβλήθηκα σε μία επέμβαση στη γάμπα, για να ξεπεράσω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την αρχή της σεζόν. Είναι σίγουρα επίπονο για έναν αθλητή να είναι εκτός μάχης, πόσο μάλλον στο… κρεβάτι του πόνου όπως το λέμε.

Όμως αυτό ήταν κάτι απαραίτητο, ώστε να απαλλαγώ από την κήλη που με ταλαιπωρούσε. Θα χρειαστεί υπομονή για την αποθεραπεία, όμως είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός.

Έχουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η ομάδα προέρχεται από μία σπουδαία νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα και έχει την ψυχολογία για να κάνει για πρώτη φορά φέτος το “2 στα 2” σε συνεχόμενους αγώνες.

Στην Πάτρα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και έτσι πρέπει να παρουσιαστούμε και στον αυριανό αγώνα, παρά την πολύ σημαντική απουσία του Ολιβιέ Χάνλαν. Δείξαμε ότι όταν ακολουθούμε πιστά το πλάνο και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε.

Από όσα βλέπω, το Αλεξάνδρειο αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο φετινό αγώνα. Είναι γνωστή η ώθηση που μπορεί να δώσει στην ομάδα η μαζική παρουσία των φίλων του Άρη και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας “σπρώξουν” για την τρίτη φετινή νίκη».

 

To Top