ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σχίζας: «Μας έλειψε ο Κέλι, θα μας βοηθήσει! Τώρα κρίνονται όλα»

Ο Σταύρος Σχίζας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι, την επιστροφή του Κέλι και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος για τον Άρη.

Διαβάστε όσα έγραψε ο Σταύρος Σχίζας στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και βρίσκεται σε καλό mood. Είμαστε έτοιμοι να… φορτώσουμε για την τελική ευθεία της χρονιάς. Το Περιστέρι έχει χάσει κάποια παιχνίδια στον πόντο τελευταία. Σίγουρα θέλουν πάρα πολύ το παιχνίδι, όπως το θέλουμε κι εμείς.

Σίγουρα με την επιστροφή του Κέλι και την αποχώρηση του Χάνλαν η φιλοσοφία θα αλλάξει κάπως. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε περισσότερο μέσα στο καλάθι. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της ομάδας, αν και δεν είναι τόσο νέα, γιατί το έχουμε ξανακάνει και δείξαμε ότι προσαρμοστήκαμε απευθείας. Ο Τζέιμς θα μας βοηθήσει, μας έλειψε και χαιρόμαστε πολύ που έχει επιστρέψει.

Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και πιστεύω το τελείωμα της χρονιάς θα είναι πολύ δυνατό. Για μας, ελπίζω, μετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, να είμαστε με όλο το ρόστερ, κάτι που δεν έγινε ούτε μία φορά φέτος.

Είμαστε φορτσάτοι και ορεξάτοι και πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην τελική ευθεία. Έμειναν τέσσερα ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου και τώρα κρίνονται όλα.

Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Βλέπεις ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους και ομάδες με μεγάλα μπάτζετ χάνουν από αντίστοιχες με αρκετά μικρότερα.

Βλέπουμε για παράδειγμα την πορεία του Κολοσσού ο οποίος πάει να κάνει ό,τι έκανε αντίστοιχα πέρυσι το Λαύριο. Όλα παίζονται. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ευχάριστο και για τους θεατές γιατί σχεδόν κανένα ματς δεν έχει σίγουρο αποτέλεσμα.

Εγώ προσωπικά νιώθω καλύτερα σε κάθε αγώνα. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά, κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά με υπομονή και δουλειά θέλω να τελειώσω τη σεζόν όπως πρέπει και την επόμενη χρονιά εύχομαι τον… διπλάσιο χρόνο συμμετοχής».

To Top