ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σχίζας: «Ο Άρης είναι ανταγωνιστικός, θέμα χρόνου οι νίκες»

Μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σχίζας στάθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι οι σερί ήττες ήταν όλες στα σημεία και είναι θέμα χρόνου για να έρθει η νίκη, ενώ όπως είπε οι «κίτρινοι» θα παρουσιαστούν έτοιμοι στην Πάτρα, για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα στον Προμηθεά.

Ο Σταύρος Σχίζας γράφει αναλυτικά στο blog του:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία ποιοτική και γεμάτη ομάδα όπως ο Προμηθέας. Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο παρκέ και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες ήρθαν όλες… στα σημεία. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι απαραίτητες νίκες. Έχω πίστη στην ομάδα, δεν πιστεύω ότι μας αξίζει το 1-4 που μετράμε έως τώρα και θα κάνουμε τα πάντα για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία.

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και σ’ αυτό της Πάτρας η ομάδα θα τα δώσει όλα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Το φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι οποιαδήποτε αδράνεια μπορεί να κοστίσει, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές, υπάρχει μόνο μία αήττητη ομάδα (Ολυμπιακός) και καμία χωρίς νίκη. Το Σάββατο πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να περιορίσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι και το καλό μακρινό σουτ του Προμηθέα. Παράλληλα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ».

To Top