ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σχεδιασμός της ομάδας με απαγορευτικό μεταγραφών, αλλά…

Ο Άρης θα αρχίσει να διαμορφώνει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς με απαγορευτικό μεταγραφών, κινείται για παίκτες που μπορεί να αποκτήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, δημιουργεί ομάδα από το… μηδέν και αν διαφοροποιηθούν στην πορεία τα δεδομένα, θα πράξει αναλόγως.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS πρώτος στόχος του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου είναι να διευθετηθούν όλες οι οφειλές προς πιστωτές, κυρίως προς τους παίκτες της φετινής και της περσινής ομάδας.

Επειδή αυτή η διαδικασία – που έχει ήδη ξεκινήσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις – είναι πολύ πιθανό να τραβήξει σε μάκρος, διότι θα υπάρξει διαπραγμάτευση με ουκ ολίγους πιστωτές, οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν να αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

Είναι, την δεδομένη χρονική περίοδο, μονόδρομος αυτή η απόφαση, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ στην άκρη για να μοιραστούν στους πιστωτές.

Ο Άρης, λοιπόν, έχει άμεσο στόχο την επίτευξη διακανονισμών ώστε να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, αλλά παράλληλα επειδή δεν μπορεί να χάνει χρόνο, θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του με παίκτες που μπορεί να αποκτήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν στην πορεία του καλοκαιριού, όμως αυτή τη στιγμή οι κίτρινοι θα πορευτούν υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

To Top